Mbi 100 kompani pjesë e panairit

Mbi 100 kompani pjesë e panairit

Është hapur panairi ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit “Agrokos”, pjesë e të cilit janë mbi 100 kompani nga vendi dhe rajoni. Panairi do të jetë i hapur tri ditë në sallën 1 tetori në kryeqytet./21Media