Sot  në sallen e sporteve “1 Tetori” në Prishtinë hapet Panairi i Punës 2017

Sot  në sallen e sporteve “1 Tetori” në Prishtinë hapet Panairi i Punës 2017

Sot do të hapet Panairi i Punës 2017 “Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial”, në të cilin do të ofrohen mbi 2000 vende të lira pune.

Në hapjen e panairit do të marrë pjesë ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi.

Panairi mbahet në salla e sporteve “1 Tetori” në Prishtinë dhe do të jetë i hapur nga ora 09:00 deri në ora 19:00.