Promovohen libra të rinj shkencor

Promovohen libra të rinj shkencor

U hap  ‘Panairi vjeshtor i librit AAB 2019”, ku po marrin pjesë 40 botues nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia dhe botues ndërkombëtar./21Media