“Qendra Inovative Korabi” në Prishtinë

“Qendra Inovative Korabi” në Prishtinë

Është hapur qendra e parë arsimore në fushën e kulinarisë në Kosovë.  “Qendra Inovative Korabi” që është pjesë e Korabi Corporation, është një koncept totalisht i ri në tregun kosovar, që do të ofrojë mësime bazike dhe të avancuara për të gjithë të apasionuarit pas kuzhinës, por edhe për profesionistët që duan të avancojnë dijet e tyre në botën ëmbëlsirave,

Në ceremoninë hapëse të kësaj qendre, sot në kryeqytet u mbajt edhe “Nata e Çokollatës Belge”, një spektakël me çokollatën me të mirë në botë, që u realizua nga çokollatier me famë ndërkombëtare para publikut kosovarë. /21Media