Përkujtohen të rënët  e Sllovisë dhe të Zhgovcit

Përkujtohen të rënët  e Sllovisë dhe të Zhgovcit

U mbajt Akademi Përkujtimore dhe u bënë homazhe për  dëshmorët dhe martirët e fshatit Sllovi si dhe për dëshmorët e betejës së Zhegovcit.
Kryeministri Haradinaj tha se të rënët e luftës janë garanca e lirisë dhe se askush nuk do të lejohet të mohojë sakrificën e luftës./21Media