Rama: Pa këta djem e këto vajza nuk do të ishim këtu ku jemi

Rama: Pa këta djem e këto vajza nuk do të ishim këtu ku jemi

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj në shënimin e një vjetorit të miratimit të ligjeve atë të Forcës së Sigurisë, ligjit për Shërbimin në FSK dhe ligjit për Ministrinë e Mbrojtjes që shndërruan FSK-së në Ushtri të Kosovës, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes. Tha se, Kosova është në rrugën e duhur dhe po shkon në hapa të sigurt(E përgaditi Albulena Nuha, kamera- Sahit Troshupa)./21Media