Ambasadorët: Të forcohet vetëqeverisja lokale për qytetarët dhe shtetin

Loading...

Ambasadorët: Të forcohet vetëqeverisja lokale për qytetarët dhe shtetin

10 vjet pas decentralizimit dhe konstituimit te qeverisjes lokale, në Prishtinë u organizua konferenca për nderë të kësaj dite në të cilën u fol për sfidat e kësaj dekade në qeverisje lokale dhe rrugëtimin për dekadën e dytë.  Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, kërkoi më shumë komunikim me komunat, ndërsa panelistët tjerë, ambasadorët nga Norvegjia dhe Zvicra, thanë se duhet të forcohet vetëqeverisja lokale pasi në këtë mënyrë forcohen qytetarët dhe shteti./21Media