Haradinaj: Përcaktimi ynë drejt NATO-s, është legjitim.- Berisha: Nga kryeministri morëm shumë detyra, të gjitha do t’i realizojmë

Haradinaj: Përcaktimi ynë drejt NATO-s, është legjitim.- Berisha: Nga kryeministri morëm shumë detyra, të gjitha do t’i realizojmë

Kryeministri, Ramush Haradinaj,  gjatë vizitës që ai i bëri Forcës së Sigurisë së Kosovës, tha se  aleatët e Kosovës më shumë se kurrë janë me Kosovën dhe FSK-në, për t’i dhënë  mandatin kushtetues ushtrisë së Kosovës./21Media