Hoxha: Kemi ende punë për të bërë.-Kryeziu: Hezitimi i vendeve anëtare dyshim se arrihet vendimmarrja në 2018

Hoxha: Kemi ende punë për të bërë.-Kryeziu: Hezitimi i vendeve anëtare dyshim se arrihet vendimmarrja në 2018

Kryeministri Ramush Haradinaj, beson se brenda këtij viti liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës do të futet në agjendë dhe ministrat e BE-së do t`i thonë “Po” këtij procesi. Pas mbledhjes së Këshillit Ministror për Integrim Evropian, Haradinaj shtoi se Kosova vazhdimisht po intensifikon punën në zbatimin e reformave evropiane./21Medi