Haradinaj: Shtetësia e Kosovës është e garantuar

Haradinaj: Shtetësia e Kosovës është e garantuar

Kryeministri Ramush Haradinaj edhe një herë sot përsëriti qëndrimin e tij tashmë të njohur se, kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm, mbrohen me Kushtetutë dhe janë të njohur me të drejtën ndërkombëtare./21Media