Kufijtë të mos diskutohen, e kemi marrëveshjen e IBM

Kufijtë të mos diskutohen, e kemi marrëveshjen e IBM

Kryeministri Ramush Haradinaj, deklaroi se mirëpret çfarëdo iniciative të Kuvendit duke përfshirë edhe iniciativën e PDK-së për formimin e komisionit hetimor për listat e veteranëve.
Shefi i ekzekutivi, pas mbledhjes së  qeverisë foli edhe për Samitin e Parisit dhe kufijtë e Kosovës./21Media