Transformimi i FSK-së

Loading...

Transformimi i FSK-së

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se janë pjekur kushtet për të ndodhur transformimi i FSK-së në Ushtri. Shtoi se formimi i ushtrisë po pranohet mirë nga banorët serbë, ndërsa tregon se ende vota e Listës Sërpska është e paqartë. Këto komente Haradinaj i bëri pas takimit me ambasadorët e akredituar në Kosovë ku prezantoi arritjet dhe planet në fushën e sigurisë./21Media