"Aktualisht e kemi për të vlerësuar të punojmë"

“Aktualisht e kemi për të vlerësuar të punojmë”

Kryeministri Ramush Haradinaj pas mbledhjes së Qeverisë, në një konferencë për media foli dhe për mocionin e mosbesimit të opozitës.

Haradinaj tha se atyre votat do t’iu japin kurdo që e vlerësojnë të nevojshme për Kosovën.

Është një proces legjitim i opozitës dhe mendoj që opozita po i zbaton të drejtat e veta. Votat mundemi me iu dhanë nëse e vlerësojmë. Aktualisht e kemi për të vlerësuar të punojmë. Pra t’i kryejmë punët e Kosovës, ta shfrytëzojmë kohën për temat me rëndësi”, tha Haradinaj./21Media