Haradinaj: Nuk mund ta thirrim Këshillin e Sigurisë nëse dikush e jep një lajm

Haradinaj: Nuk mund ta thirrim Këshillin e Sigurisë nëse dikush e jep një lajm

Në një konferencë për media, kryeministri Ramush Haradinaj theksoi se në Kosovë gjendja është e mirë sa i përket Samitit të Parisit dhe se janë përgatitur mjaftueshëm për këtë proces. Ai komentoi edhe shkarkimin e këshilltarit politik të presidentit Hashim Thaçi,  Bratislav Nikoliq. Haradinaj foli edhe për shqetësimin e Bashkimit Evropian lidhur me monopolin për homologimin e veturave./21Media