20 vjetori u  Çlirimit të Shqiponjës, ish-Jabllanicë

20 vjetori u  Çlirimit të Shqiponjës, ish-Jabllanicë

Me rastin e 20 vjetorit të çlirimit të Shqiponjës, ish-Jabllanicës, në Qendrën Memoriale në këtë fshat u  përkujtuan  dëshmorët e kombit dhe të gjithë të rënët në komunën e Gjakovës për lirinë dhe pavarësinë e vendit. /21Media