Beqaj: Me kryeministrin do t’i bashkërendojmë aktivitetet

Beqaj: Me kryeministrin do t’i bashkërendojmë aktivitetet

Kosova eksporton rreth 30 milionë euro shërbime të bizneseve inovative dhe digjitale, si dhe është i vetmi sektor ku bilanci është pozitiv. Kështu vlerësoi kryeministri, Ramush Haradinaj gjatë vizitës në Ministrinë e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë./21Media