Ai kërkoi lejen e banorëve që të merret me tri çështje

Ai kërkoi lejen e banorëve që të merret me tri çështje

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, sërish u takua me banorët e Shipitullës. Këtë herë në zyrën e tij dhe pa media.

Mbrëmë pasi dëgjoi problemet dhe kërkesat e banorëve, Haradinaj kërkoi lejen e banorëve që të merret me tri çështje, njohjen e metrit katror 100% e jo 70%, punësimin dhe çmimin e tregut prej 350 eurosh. Megjithëse ky propozim u përkrahë nga banorët e Shipitullës, Haradinaj i ftoi ata prap që sot për të diksutuar më tej rreth këtyre cështjeve./21Media