Bashkëbisedim miqësor, për fqinjësi të mirë!

Bashkëbisedim miqësor, për fqinjësi të mirë!

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj  i shoqëruar nga bashkëshortaja e tij, është pritur sonte nga kryeministri i Maqedonisë së veriut, Zoran Zaev.

Bashkë me Anitën, të pritur në shtëpinë e Kryeministrit të Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev dhe zonjës Zorica. Bashkëbisedim miqësor, për fqinjësi të mirë, bashkëpunim korrekt dhe të ardhmen e përbashkët euro-atlantike të të dyja vendeve!” ka shkruar Haradinaj në Facebook. /21Media