Thaçi për Guardian: Marrëveshja me Serbinë e mundshme sivjet.-Hahn: Shkëmbimi i territorit mund të jetë pjesë e dialogut.- Haradinaj: Mogherini dhe Hahn e kanë dëmtuar dialogun

Thaçi për Guardian: Marrëveshja me Serbinë e mundshme sivjet.-Hahn: Shkëmbimi i territorit mund të jetë pjesë e dialogut.- Haradinaj: Mogherini dhe Hahn e kanë dëmtuar dialogun

Kryeministri Ramush Haradinaj e ka quajtur të pa pranueshme çfarëdo marrëveshje me Serbinë në të cilën përfshihet korrigjimi apo shkëmbimi i territoreve. Këto deklarata të kryeministrit vijnë si reagim ndaj zyrtarëve të BE-së, të cilët thanë se shkëmbimi i territoreve mund të negociohet nëse pajtohen Kosova dhe Serbia.Kryeministri i Haradinaj tha se këta zyrtarë të lartë të BE-së, po e  dëmtojnë procesin e dialogut dhe po e kthejnë mbrapa atë./21Media