Është inauguruar faza e dytë e impiantit të trajtimit të ujit të pijes në stacionin e filtrimit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”

Është inauguruar faza e dytë e impiantit të trajtimit të ujit të pijes në stacionin e filtrimit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”

Ky impiant filtrimi ka 25 rezervarë të ujit dhe 32 stacione pompimi. Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishte edhe kryeministri Ramush Haradinaj, me ç’rast tha se Kosova duhet të punojë edhe më shumë që të shtojë numrin e ujëmbledhëseve. Drejtori i KRU “Gjakova”, Ismet Ahmeti njoftoi për kapacitet shtesë që do t’i ofrojë ky impiant. Një fjalë rasti e mbajti edhe ministri i Energjisë së Shqipërisë, Damian Gjiknuri. / 21Media