Në qytetin e Deçanit filloi zgjerimi i rrugës kryesore

Në qytetin e Deçanit filloi zgjerimi i rrugës kryesore

Në Deçan sot kanë nisur punimet për zgjerimin e rrugës qendrore të qytetit, për të cilët u tha se e ndihmon zhvillimin ekonomik të kësaj ane. Në këtë ceremoni pjesëmarrës ishin kryeministri i vendit Ramush Haradinaj,  ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj dhe kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj./21Media