Haradinaj pas mbledhjes së Qeverisë i tha erdhe këto:  Nuk duhet të fajësohet Kosova për dialogun.- Mbyllen të gjitha lotaritë e fatit.- Do mundohemi t’i bëjmë zgjidhje për ata që mbesin pa punë

Haradinaj pas mbledhjes së Qeverisë i tha erdhe këto:  Nuk duhet të fajësohet Kosova për dialogun.- Mbyllen të gjitha lotaritë e fatit.- Do mundohemi t’i bëjmë zgjidhje për ata që mbesin pa punë

Kryeministri Ramush Haradinaj deklaroi se e ka humbur besimin tek zyrtarët e Bashkimit Evropian  në procesin e liberalizimit të vizave. Sipas Haradinajt Kosova i ka përmbushur të gjitha obligimet që janë caktuar nga BE-ja,  por vlerëson se taksa dhe dialogu nuk lidhen me vizat. /21Media