Kryeministri në dorëheqje Haradinaj, bën homazhe në Shqiponjë

Kryeministri në dorëheqje Haradinaj, bën homazhe në Shqiponjë

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj  ka bërë homazhe në Shqiponjë në nderim të dëshmorit Idriz Gucati, martirëve Zize Syla, Ukshin Hamza, Arif e Sejdi Kosumi dhe dëshmores Aze Brahimaj. Me këtë rast, Haradinaj tha se Shqiponja është vend që mburret para kombit për luftën, për atë që ka bërë për liri për komandantët, për luftëtarët e shquar që i ka./21Media