Duke qenë se jemi në sezonin e pushimeve pse jo mos të marrim ngjyrë çokollate

Duke qenë se jemi në sezonin e pushimeve pse jo mos të marrim ngjyrë çokollate

Për nxirjen më të shpejtë të lëkurës preferohet birra, e cila është ideale për nxirje dhe nuk do të dëmtojë në asnjë mënyrë lëkurën.

Hops është një substancë që mundëson prodhimin e melaninës në shtresën e lëkurës. Përmbajtja me e madhe e Hops gjendet te birra.

Por duhet të keni kujdes, përpara se të lyheni me birrë duhet të keni vendosur më parë kremin mbrojtës në trup sepse duhet të jeni të sigurtë ndaj rrezikut të ekspozimit ndaj rrezeve ultravjollcë. Pasi të keni mbaruar, mund të vazhdoni të përhapni birrën në trup, por gjithmonë duke qenë të kujdesshëm të mos e teproni: djegiet nga dielli i verës nuk janë të këndshme.

Konsumi i karrotave dhe pjeprit ju ndihmon të nxiheni më shpejt dhe ngjyra e fituar mbetet për një kohë të gjatë. Kjo për shkak të pranisë së një substance që gjendet në frutat portokalli, betakaroteni, i cili pasi depozitohet në epidermë, përgatit lëkurën për rrezet./21Media