Fahri Buçinca promovoi librin kushtuar jetës dhe veprës së patriotit të madh

Fahri Buçinca promovoi librin kushtuar jetës dhe veprës së patriotit të madh

Kur shumë njerëz, pensionimin e shohin si moshë për pushim, zoti Buçinca shpërthen si vullkan, duke nxjerrë vepra të reja, pa u ndalur fare. E vargut të veprave iu shtua edhe vepra “HASAN PRISHTINA- NDRIÇIM I JETES DHE VEPRES”, libër ky që u promovua sot në Bibliotekën kombëtare të Kosovës./21Media