Kërkohet përjashtim i trupit gjykues dhe prokurorit në rastin ‘Syri i Popullit’

Kërkohet përjashtim i trupit gjykues dhe prokurorit në rastin ‘Syri i Popullit’

Avokatët mbrojtës në rastin “Syri i popullit”, kanë kërkuar përjashtimin e trupit gjykues si dhe prokurorit të shtetit nga gjykimi, kërkesë kjo e cila ka ardhur pas seancës së sotme në të cilën ka qenë i pranishëm edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi në cilësinë e të dëmtuarit./21Media