Në vijim do të flasim për Hendbollin, Superliga e meshkujve këtë vikend ka në program takimet e xhiros së 23-të. Deri tani janë zhvilluar dy takime të kësaj xhiroje dhe janë arritur këto rezultate: Kastrioti- Vëllaznimi 39;34 dhe Prishtina- Besa Famiglia 33:37.

Në vijim do të flasim për Hendbollin, Superliga e meshkujve këtë vikend ka në program takimet e xhiros së 23-të. Deri tani janë zhvilluar dy takime të kësaj xhiroje dhe janë arritur këto rezultate:
Kastrioti- Vëllaznimi 39;34 dhe Prishtina- Besa Famiglia 33:37.

Aktualisht po zhvillohën dy takime, Drita po përballet me Trepcën, kurse Drenica po luan me Vushtrrinë. Takimi i fundit ndërmjet Llapit dhe Zhegrës.