Hendboll: Final Four i Kupës

1 min read

Kjo fundjavë do të jetë mjaftë interesante në Hendboll ngase sjellë takimet e pjesës finale të Kupës ndër meshkuj e femra.

Final Four-i i Kupës në të dyja konkurrencat zhvillohet në Ferizaj, kurse përballjet do të jenë këto:

Në konkurrencën e meshkujve në gjysmëfinale ndeshën:

Kastrioti- Decani dhe Prishtina- Besa FamGas.

Ndërsa ndër meshkuj përballën:

Prishtina- Istogu dhe Ferizaj- Vushtrria.

Takimet gjysmëfinale zhvillohen të shtunën, kurse finalet të dielën. Të gjitha ndeshjet transmetohën drejtpërdrejt në RTV21 Plus.