Çka tha lidhur me shortin i përzgjedhuri kosovar Dardan Berisha?

Çka tha lidhur me shortin i përzgjedhuri kosovar Dardan Berisha?

Është përcaktuar shorti për kualifikimet e në Kupën e Botës në Basketboll. Kosova kualifikohet në grupin  C ku do të jenë edhe Polonia, Lituania dhe Hungaria, raporton rtv21.tv

Për Kosovën, që është vetëm në kualifikimet e dyta të saj, sukses i madh është vetë paraqitja në këtë konkurrencë.

Kampionati Botëror në Basketboll do të mbahet në Kinë në vitin 2019.

Lidhur me shortin per Kupen e Botes ne Basketboll  u prononcua i perzgjedhuri i Kosoves, Dardan Berisha. Ta ndjekim deklaratën e Berishës!/21Media