Daka: KQZ do të angazhohet për zgjedhje të lira dhe demokratike

Daka: KQZ do të angazhohet për zgjedhje të lira dhe demokratike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka tha se, do të angazhohen që të ketë zgjedhje të lira dhe demokratike./21Media