Një botë misterioze

Një botë misterioze

Hijet janë kudo, të mëdha, të vogla, të zakonshme dhe zbavitëse.

Ne nuk i kushtojmë gjithmonë vëmendje atyre. Por kur ne bëjmë diçka, ato mund të na tregojnë një botë krejtësisht të ndryshme, një që është misterioze madje edhe magjike, transmeton rtv21.tv.

Këtu janë disa fotografi të hijeve që zbulojnë diçka të papritur në lidhje me objektet më të zakonshme./21Media