Kundërshtohet heqja e flamurit kombëtar

Loading...

Kundërshtohet heqja e flamurit kombëtar

Pas gati dy orë përpjekjesh zjarrfikësit kanë hequr flamurin kombëtar “Te Rrethi” dhe pritet të vendoset flamuri shtetëror.

Gjatë përpjekjes për ta hequr flamurin kombëtar, i cili do të zëvendësohet me atë shtetëror të Kosovës, pati edhe kundërshtime të qytetarëve.

Për këtë arsye ndërhyri edhe Policia e Kosovës, e cila i largoi kundërshtuesit nga zona ku gjendet shtiza e flamurit.

Klikoni në linkun: Hiqet flamuri ne hyrje te Prishtines