Hivzi Krassniqi ishte një nga emrat më të njohur në historinë e radios në Kosovë

Hivzi Krassniqi ishte një nga emrat më të njohur në historinë e radios në Kosovë

U nda nga jeta gazetari dhe prezantuesi i njohur Hivzi Krasniqi, njëri nga emrat më të njohur në historinë e radios në Kosovë.

Shquhej me komunikimin e ngrohtë me publikun dhe është vlerësim shpesh i dëgjuar se Hivzi Krasniqi është një ndër figurat më të dashura para mikrofonit që ka pasur ndonjëherë Kosova./21Media