18 vjet nga vrasja e 43 personave

18 vjet nga vrasja e 43 personave

Sot shënohet 18-vjetori i rënies së nëntë dëshmorëve dhe 34 martirëve gjatë luftës çlirimtare të viteve 1998/99, në fsahtin Hoçë e Vogël.

Me këtë rast nga ora 10:00, do të bëhet mbjellja e 10 pemëve afër përmendores së fshatit, ndërsa në ora 11:00 fillon manifestimi përkujtimor.