Me shqiptarët e Turqisë-09.11.2011

3 Comments

  1. avzi sopa

    artikulli eshte teper i qelluar dhe dua ta di se sa shqipetar jetojn me te vertet ne turqi tung

  2. Nesim

    Eh shume emision i mire. Veq Kosova e Shqiperia duhet me bo shume me u ndihmu shqiptareve te Turqise e te vendeve tjera me ruajt gjuhen e traditen shqipe. Me organizu mesim shqip, me qu libra e CD shqipe e plot pune tjera.

Komentoni artikullin