Banka Botërore zgjedh presidentin

Uashington, 16 prill 2012
Drejtorët e Bankës Botërore takohen sot në Uashington për të vendosur se kush do të jetë presidenti i ardhshëm i institucionit financiar.
Zgjedhja është ndërmjet kandidatit amerikan, Jim Jong Kim, dhe ministres nigeriane të Financave, Ngozi Okonjo Iveala.
Njëri prej tyre do të zëvendësojë Robert Zoellikun, i cili ka qenë në krye të Bankës Botërore që në vitin 2007.

Komentoni artikullin