Radio 21

Radio 21 që nga 11 maji 1998, vazhdon traditën e transmetimit të programit të vet 24 orësh në Internet dhe natyrisht edhe transmetimin e programeve në valë FM përmes rrjetit tokësor dhe atij satelitor. (Evropë dhe Amerikë Veriore).

Skema programore e Radios 21 përmban program të larmishëm duke filluar nga programi i mëngjesit (07:00-09:00), programi i paradites “Makiato” (09:00-11:00), Hiti i Ditës (12:00-13:00), magazina informative “Ku e lamë e ku na mbeti” (14:00-15:00), programi argëtues “Prite të gjelbrën” (15:00-17:00), “Magazina e ditës” (17:30-18:30), e deri te kërkesat muzikore (19:00-21:00). Pos lajmeve flesh çdo orë, edicionet kryesore informative në Radion 21 mund ti dëgjoni në orën 18:30 dhe në orën 22:00. I tërë programi i Radios 21 është i ndërlidhur shumë bukur me këngë shqipe të zhanreve të ndryshme si dhe me hite të reja botërore dhe me hite të viteve ’60, ’70, e tutje.

Radion 21 e veçon edhe arkivi i pasur me këngë të vjetra qytetare. Këngët q vjetra qytetare transmetohen si bllok muzikor çdo ditë prej orës 11:15-12:00 si dhe të ndara në programet tjera.

Komentoni artikullin