BON-BON

“ BON- BON “ e hënë- e premte, në orën 14:05 – 16:00

Emisioni “ Bon – Bon “, është një magazinë e pasur, me tema aktuale shoqërore dhe kulturore, që emetohet nga e hëna deri të premten, live, nga studio 2 e RTV21 ,prej orës 14:05 deri në orën 16:00. Ky emision sjell informacione, kronika, reportazhe, por edhe biseda në studio për tema të ndryshme, me mysafirë të shumtë. E hëna në “Bon-Bon” veçohet me informacione për tema e ngjarje nga kultura dhe mysafirë nga sfera të ndryshme të shoqërisë. E marta, përveç ngjarjeve kulturore aktuale sjell edhe rubrikën “ My Look “, që përbën këshilla të ndryshme që të dukemi bukur. Njëherazi në këtë ditë në “ Bon – Bon ” i kushtohet hapësirë e veçantë edhe mysafirëve të ftuar. E mërkura në “ Bon – Bon “ vjen me informacioneve të shumta për shikuesit, lidhur me ngjarjet aktuale kulturore,me të rejat nga vendi dhe bota . Zhvillohet edhe bisedë më të ftuarit në studio. Vlen të theksohet se të mërkurave në “ Bon – Bon ” emetohet edhe rubrika “A e dini se…? ”, ku trajtohen fakte, që shikuesit mund mos t’i kenë ditur . Ndërsa, e enjtja në “Bon – Bon “ sjell rubrikën ” 21 fotografi”. Kjo rubrikë shpalos 21 foto nga autor të ndryshëm . Po ashtu, zhvillohen biseda në studio me mysafirë për tema aktuale kulturore,e pasojnë kronika nga kultura dhe materiale të tjera interesante për ngjarje nga bota e show bizi-t ndërkombëtar. Programi pasurohet edhe me rubrikën argëtuese “ Top 10”, e cila shoqërohet me thashethemet që qarkullojnë për fytyra të njohura publike. E premtja në “ Bon- Bon “ sjell mysafirë në studio, që flasin për tema e ngjarje nga kultura , pason rubrika “ Fama “, që pasqyron pjesë nga biografia e personave të famshëm tek ne dhe në botë. Gjatë programit “Bon- Bon “, nga e hëna në të premten, gjithmonë gjendet hapësirë edhe për çaste muzikore, për këngë e hite që pëlqehen nga audienca.

 

Komentoni artikullin