EDHE UNË JAM KOSOVË

Emisioni “EDHE UNË JAM KOSOVË ” e hënë, 19:30 – 20:00

Moto e këtij emisioni është “Gjithnjë pranë familjeve skamnore”, “Emision që troket në ndërgjegjen e shoqërisë “. Ky reportazh shpalos jetën e rëndë të familjeve të varfra, që janë buzë abisit të ekzistencës.

“Edhe unë jam Kosovë” është reportazh dokumentar që ka shënuar një shikueshmëri të madhe me vite, por ajo që është për t’u theksuar ky reportazh ka sensibilizuar opinionin që të ndihmojnë familjet skamnore që prezantohen. Qindra familje skamnore, falë këtij emisioni kanë marrë ndihma të shumta, u janë ndërtuar shtëpi, janë ndihmuar me para ose me gjësende nga individë, sipërmarrës, grupe qytetarësh në vend dhe në diasporë. Ky emision është sinonim i mbështetjes për familjet skamnore në Kosovë. Emetohet çdo të hënë nga ora 19:30- 20:00

Komentoni artikullin