FLESH

FLESH: Është edicion i shkurtë i lajmeve , prej 5 minutave. Transmetohet drejtpërdrejtë , në çdo orë , duke filluar prej orës 8 të mëngjesit. Gjatë 24 orëve të programit të RTV21, realizohen 14 edicione të lajmeve FLESH

4 Comments

  1. rtv21 jwni shumë të mir  ju dua shumë

  2. ju uroj pun te gjat dhe te gjitha te mirat 21 mentori

  3. shum mir jeni ka shkoni Rtv.21 Veq Vazhdoni Ju Preshdess Ciaooo

Komentoni artikullin