Search Results

“Odeon” arreston tre persona për kontrabandim me migrantë

“Odeon” arreston tre persona për kontrabandim me migrantë

06 gusht 2014.- Policia e Kosovës raporton se Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar, dje në Pejë pas hetimeve të zhvilluara ka ndërmarrë operacionin e koduar “Odeon” me ç’rast ka arrestuar tre të dyshuar meshkuj K-shqiptar pasi që të njëjtit në vazhdimësi kanë kryer veprën penale të kontrabandimit me migrantë dhe falsifikim të dokumenteve. Gjatë operacionit janë gjetur dhe konfiskuar tre…

Arrestohen për “kontrabandim të migrantëve” dhe “falsifikim të dokumenteve”

Arrestohen për “kontrabandim të migrantëve” dhe “falsifikim të dokumenteve”

05 gusht 2014 - Janë arrestuar tre persona nën dyshimin se kanë kryer vepër penale, të tilla si ‘kontrabandim i migrantëve’ dhe ‘falsifikim të dokumenteve’. Të dyshuarit janë L.S (41 vjeçar), R.F ( 48) dhe XH,B (33), që të tre shtetas shqiptar, të cilët sipas dyshimeve ky grup në vazhdimësi kryente veprimtarinë penale të ‘kontrabandimit të migrantëve’ dhe ‘falsifikimin e dokumenteve’ të…

Britney, duet me të motrën

Britney, duet me të motrën

Los Angeles, nëntor 2013 Britney po kthehet, dhe po e merr me vete edhe motrën e saj. Britney Spears, ka regjistruar një duet me motrën e saj të vogël në albumin e saj të ri. 22 vjeçarja Jamie Lyn Spears, ka qenë pjesë e një kënge të Britney. “Jam shumë e lumtur që e kam të motrën pjesë të albumit tim”, ka…

Tri incizime 100-vjeçare me zërin e Aleksandër Moisiut

Tri incizime 100-vjeçare me zërin e Aleksandër Moisiut

Tiranë, shtator 2013 Tri incizime 100-vjeçare të aktorit të madh me origjinë shqiptare, Aleksandër Moisiu kanë rënë në duart e Niko Kotheres. Studiuesi e koleksionisti bën me dije se pllakat janë regjistrim i Moisiut, bërë më 1912 në Teatrin e Berlinit. Ai vetë i ka siguruar në Londër. “Unë kam në dorë tri pllakat origjinale të prodhuara e të shtypura…

Tom Hanks hapë Festivalin e Filmit në Londër

Tom Hanks hapë Festivalin e Filmit në Londër

Londër, 03 gusht 2013 Filmi i ri i Tom Hanks “Captain Phillips” do të hapë këtë vit Festivalin e Filmit në Londër. Fituesi i çmimit Oscar dhe regjisori Paul Greengrass presin të jenë në natën gala të hapjes së festivalit në kinemanë “Odeon” në Londër më 9 tetor. Pjesë e kastit të filmit gjithashtu janë Catherine Keener, Max Martini dhe Chris…

Festoni me RTV21!

Festoni       me      RTV21!

 

Programi festiv i RTV21 është shumë i pasur dhe vjen pak më ndryshe se vitin e kaluar.  Meqë Viti i Ri sivjet i bie të jetë ditë e martë, ne kemi vendosur që të bëjmë ndryshim të skemës programore dhe shikuesve t’u ofrojmë program festiv deri në fund të javës. Kështu i bie që do të kemi skemë tjetër fare nga…

Skema Programore MIX

Skema Programore MIX

21 MIX SKEMA PROGRAMORE

E PREMTE – 17.10.2014 7:00/1:00 MUZIKË QYTETARE 7:30/1:30 HOROSKOPI 7:40/1:40 SMART SHOP 7:50/1:50 MUZIKË 8:00/2:00″BON BON”-magazinë kulturore 10:00/4:00 FILM ARTISTIK 12:00/6:00″DIÇKA PO ZIHET”-emision kulinar argëtues 13:00/7:00″KUR TI TË JESH E IMJA” 14:00/8:00″MJEKU NË STUDIO”-emision 14:30/8:30″100 VITRINAT”-serial 15:00/9:00″EZEL”-serial 16:00/10:00 SHOW BIZ-emision 16:30/10:30″TRASHALLUQJA E BUKUR”-serial 17:30/11:30″PAPIRUS”- emision 18:00/12:00″GYMYSH”-serial 19:00/13:00 MUZIKË 19:30/13:30″PLAGËT E DASHURISË”-serial 20:30/14:30”KABARE”- shfaqje televizive 22:00/16:00″SULLTANI”-serial 23:00/17:00 FILM ARTISTIK 1:00/19:00″KUR TI TË JESH E IMJA”- serial 2:00/20:00″EZEL” – serial 3:00/21:00″TRASHALLUQJA E BUKUR”- serial 4:00/22:00″PLAGËT E DASHURISAË”-serial 5:00/23:00″GYMYSH”-serial 6:00/0:00″SULLTANI”- serial

E SHTUNË – 18.10.2014 7:00/1:00 MUZIKË QYTETARE 7:30/1:30 HOROSKOPI 7:40/1:40 SMART SHOP 7:50/1:50 MUZIKË 8:00/2:00″BON BON” – magazinë 10:00/4:00″KUR…

Skema programore SAT

Skema programore SAT

SKEMA PROGRAMORE SATELIT

E PREMTE – 17.10.2014 7:00/1:00 FLASH 7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit 8:00/2:00 FLASH 8:05/2:05 “PER DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit 9:00/3:00 FLASH 9:05/3:05 SMART SHOP 9:15/3:15 “E GUXIMSHMJA” – serial 10:00/4:00 FLASH 10:05/4:05 SMART SHOP 10:35/4:35 “GARFIELD AND FRIENDS” – serial vizatimor 11:00/5:00 FLASH 11:05/5:05 PALETA MUZIKORE 11:30/5:30 “TOP HOP HITI” – Emision për fëmijë 12:00/6:00 FLASH 12:05/6:05 “ÇKA KA ME HONGËR”-emision 12:10/6:10 PALETA MUZIKORE 12:30/6:30 “SULLTANI-SHEKULLI MADHËSHTOR”-serial 13:00/7:00 FLASH 13:05/7:05 “SULLTANI-SHEKULLI MADHËSHTOR”-vazhdimi 13:50/7:50 SMART SHOP 14:00/8:00 FLASH 14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE 14:30/8:30…

Skema programore (TOK)

Skema programore (TOK)

RTV21 SKEMA PROGRAMORE TOKËSOR E PREMTE -17.10.2014 7:00/1:00 FLASH 7:05/1:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit 8:00/2:00 FLASH 8:05/2:05 “PËR DITË TË MBARË” – Programi i mëngjesit 9:00/3:00 FLASH 9:05/3:05 SMART SHOP 9:15/3:15“E GUXIMSHMJA” – Serial 10:00/4:00 FLASH 10:05/4:05 SMART SHOP 10:35/4:35 “GARFIELD AND FRIENDS” – Serial vizatimor 11:00/5:00 FLASH 11:05/5:05 PALETA MUZIKORE 11:30/5:30 “TOP HOP HITI” – Emision për fëmijë 12:00/6:00 FLASH 12:05/6:05 “ÇKA KA ME HONGËR”-emision 12:10/6:10 PALETA MUZIKORE 12:30/6:30 “SULLTANI-SHEKULLI MADHËSHTOR”-serial 13:00/7:00 FLASH 13:05/7:05 “SULLTANI-SHEKULLI MADHËSHTOR”-vazhdim 13:50/7:50 SMART SHOP 14:00/8:00 FLASH 14:05/8:05 MUZIKË POPULLORE 14:30/8:30 MUZIKË…

21 Mix

21 Mix

21 MIX SKEMA PROGRAMORE

E PREMTE – 17.10.2014 7:00/1:00 MUZIKË QYTETARE 7:30/1:30 HOROSKOPI 7:40/1:40 SMART SHOP 7:50/1:50 MUZIKË 8:00/2:00″BON BON”-magazinë kulturore 10:00/4:00 FILM ARTISTIK 12:00/6:00″DIÇKA PO ZIHET”-emision kulinar argëtues 13:00/7:00″KUR TI TË JESH E IMJA” 14:00/8:00″MJEKU NË STUDIO”-emision 14:30/8:30″100 VITRINAT”-serial 15:00/9:00″EZEL”-serial 16:00/10:00 SHOW BIZ-emision 16:30/10:30″TRASHALLUQJA E BUKUR”-serial 17:30/11:30″PAPIRUS”- emision 18:00/12:00″GYMYSH”-serial 19:00/13:00 MUZIKË 19:30/13:30″PLAGËT E DASHURISË”-serial 20:30/14:30”KABARE”- shfaqje televizive 22:00/16:00″SULLTANI”-serial 23:00/17:00 FILM ARTISTIK 1:00/19:00″KUR TI TË JESH E IMJA”- serial 2:00/20:00″EZEL” – serial 3:00/21:00″TRASHALLUQJA E BUKUR”- serial 4:00/22:00″PLAGËT E DASHURISAË”-serial 5:00/23:00″GYMYSH”-serial 6:00/0:00″SULLTANI”- serial

E SHTUNË – 18.10.2014 7:00/1:00 MUZIKË QYTETARE 7:30/1:30 HOROSKOPI 7:40/1:40 SMART SHOP 7:50/1:50 MUZIKË 8:00/2:00″BON BON” – magazinë 10:00/4:00″KUR…