Hotele me arkitekturë mahnitëse

Hotele me arkitekturë mahnitëse

Kur jeni duke shkuar në një udhëtim ose në një pushim më të gjatë, ka disa gjëra të rëndësishme që duhet të kujdeseni për të mundësuar pushimet tuaja maksimale. Ushqim, atraksione turistike për të vizituar, dhe sigurisht një vend të duhur për të fjetur, shkruan rtv21.tv.

Një hotel që mund të jetë pjesë e fotografive tuaja të pushimeve po aq sa edhe çdo gjë tjetër. Le të hedhim një vështrim në disa hotele të dizajnuara me mjeshtëri ku mund të kaloni udhëtimin tuaj të ardhshëm

The Warehouse – Singapore


Fogo Island Inn – Newfoundland, Canada

Berggasthaus Aescher – Switzerland

Keemala Resort – Phuket, Thailand

StayOkay – Rotterdam, Netherlands


Doughnut Hotel – Huzhou, China

Hoshinoya – Kyoto, Japan

Treehotel – Harads, Sweden

Awasi Patagonia – Chile

 /21Media