Hoti: Kjo është plaçkë moderne, institucionale

Loading...

Hoti: Kjo është plaçkë moderne, institucionale

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti në konferencën e  rregullt për media ka kritikuar presidentin Hashim Thaçi dhe kryeministrin Ramush Haradinaj për tema që ndërlidhen me dialogun, punën e KQY-së dhe kompensimin prej 53 milion eurove për kompaninë Bektel-Enka./21Media