Hoxhaj: Koalicion do të bëjmë me qytetarët

Hoxhaj: Koalicion do të bëjmë me qytetarët

Nënkryetari i PDK-së Enver Hoxhaj i ka quajtur të pa sakta pretendimet e opozitës se caktimi i seancën për shpërndarjen e Kuvendit e cila do të mbahet më 22 të këtij muaji është bërë me prapavijë politike. Sipas tij, PDK-ja është e gatshme t’i hyjë procesin zgjedhor sa ma shpejtë të jetë e mundur.  Sipas nënkryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj, ky subjekt politik nuk do të negocion me asnjë parti për postin e kryeministrit, sepse është i bindur se PDK-ja do të dal fituese dhe do të udhëheq me Qeverinë e ardhshme.  Hoxhaj i ka komentuar edhe qëndrimet e partive të tjera të cila kanë deklaruar se refuzojnë të bëjnë koalicion me PDK-në.

Njdekim intervistën e nënkryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj./21Media