Telekomi nuk i dorëzon të gjithë dokumentacionin Komisionit Hetimor 

Telekomi nuk i dorëzon të gjithë dokumentacionin Komisionit Hetimor 

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK- në dhe Vala ka shqyrtuar dokumentacionin e pranuar nga Posta dhe Telekomi i Kosovës, edhe pse një pjesë e tyre mungon. Komisioni pa praninë e mediave shqyrtoj emrat e eksperteve që do të angazhohen për hetim./21Media