Pronarët atij i ofruan çaj e cigare

Pronarët atij i ofruan çaj e cigare

Një person i dehur ka ngatërruar shtëpinë  e tij këtë ai e ka vërejtur ku është zgjuar nga gjumi.

Bëhet fjalë për një burrë skocez,  i cili pas një mbrëmje në Glasgow kishte hyrë në shtëpinë e gabuar dhe ka rënë në gjumë.

Ai zbulon se kishte shkuar në shtëpinë e gabuar dhe kishte rënë në gjumë në një shtrat të improvizuar – por, jo me kaq ai para se të flinte bëri edhe një një kafe për veten.

Me anë të një video të publikuar, ai ka treguar se për fat të mire, pronarët e shtëpisë  këtë  e kanë m

arr  si diçka qesharake dhe nuk kanë paraqitur asnjë problem.

“Një çift më zgjoi duke më pyetur ‘kush je ti?’”, rrëfen ai përmes kamerës.

Ai vazhdon të shpjegojë se çifti që e gjeti në gjumë në shtëpinë e tyre i kanë ofruar atij atij një filxhan çaj dhe një cigare. /21Media