Veprimi i tij inspiroi njerëzit për të hequr dorë nga mendimet se gratë e kanë vendin për të gatuar dhe larë

Loading...

Veprimi i tij inspiroi njerëzit për të hequr dorë nga mendimet se gratë e kanë vendin për të gatuar dhe larë

Në ditën e falenderimeve, fotografi 31 vjeçar, Eli Rezkallah, nga Lebanon, ishte ulur kur i dëgjoi të afërmit e tij duke thënë se gratë duhet ta përmirësojnë detyrën e tyre, në larje dhe gatim.

Kjo e inspiroroi Elin për të organizuar një rifototgrafim të reklamave të vjetra të viteve, 1940′, 1950′ dhe 1960′ në të cilat i ndërroi rolet e meshkujeve me të femrave, transmeton rtv21.tv