Vlerësohet lartë kontributii tij në shëndetësi

Vlerësohet lartë kontributii tij në shëndetësi

Iu dha lamtumira e fundit profesor doktor Safet Beqirit, kirurg torakal, i njohur në përmasa ndërkombëtare.  U varros në Koshare të Ferizajt.

U mbajtën mbledhje komemorative në Fakultetine  Mjekësis në Prishtinë si dhe dhe në Ferizaj.

U vlerësua lart kontributi i tij në fushën e shëndetësisë.(Teksti- Albulena Nuha, kamera- Fatos Veseli/Vllaznim Jakupi/21Media