Sot në Kosovë do të jetë mot me re, me acar dhe mjegull në mëngjes.

Sot në Kosovë do të jetë mot me re, me acar dhe mjegull në mëngjes.

Era është e dobët në jug-perëndim, në mbrëmje në perëndim. Temperatura e mëngjesit nga minus 12 në minus deri minus pesë, kurse ajo më e larta e ditës nga minus tre në jug kurse deri në 2 gradë në veri./21Media