Thaçi theksoi se PDSH garon me kuadro të përgatitur profesionalisht dhe të formuar kombëtarisht

Thaçi theksoi se PDSH garon me kuadro të përgatitur profesionalisht dhe të formuar kombëtarisht

PDSH- dega Çair e zyrtarizoi kandidaturën e Idriz Oranës për kryetar të komunës së Çairit për zgjedhjet e 15 tetorit, kurse për bartës së listës së këshilltarëve u zgjodh, Qemal Neziri.

Punimet e kuvendit i ndoqi kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi i cili në fjalimin e tij përshëndetës mes tjerash theksoi se PDSH në këtë komunë ashtu si edhe në komunat tjera, garon me kuadro të përgatitur profesionalisht dhe të formuar kombëtarisht, shkruan TV21./21Media